Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Plech o rozměrech přibližně 47x39 cm
Čokoládová poleva:
Obalení:
Oddělte žloutky a bílky, z bílků vyšlehejte tuhý sníh. Měkké máslo, cukr na pečení a žloutky vymíchejte do pěny, přidejte mléko. Předejte hladkou mouku, prášek do pečiva a kakao a poté rychle přidejte bílky.
Přelijte na plech vyložený papírem na pečení a pečeme v předehřáté troubě při 180 ° C asi 20 minut. Na čokoládovou polevu rozpusťte kokosový olej a nasekanou čokoládu. Přidejte cukr moučku, rum a mléko a dobře promíchejte.
Studený koláč nakrájejte na malé kostky. Pomocí vidličky ponořte kostky úplně do tekuté čokolády, vyjměte je, nechte okapat a obalte v mletém kokosu.
Doba trvanlivosti (pokud je dóza dobře uzavřená) přibližně 3 týdny.
Ve spolupráci s Baking Barbarine.
Share or print this recipe