
Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Květy bezu dobře protřepejte a odstraňte silné stonky. Vodu přiveďte k varu a v horké vodě rozpusťte sirupový cukr, poté přiveďte k varu, dokud roztok nebude čistý. Nalijte cukrový roztok na květy bezu.
Okurku oloupejte a nakrájejte na plátky. Limetky vymačkejte. Nechte sirup vychladnout, poté přidejte květy bezu, plátky okurky a limetkovou šťávu. Zakryté nechte louhovat 24 hodin.
Syrup sceďte přes sítko, vařte 3 minuty a ještě horký nalijte do sterilizovaných lahví, dobře uzavřete a skladujte na chladném místě.
Share or print this recipe