Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Ingredience:
Na obalování:
Všechny ingredience na matcha rohlíčky vložte do mísy a pomocí hnětacích háků nebo rukama rychle zpracujte v hladké těsto.
Těsto vytvarujte do koule, lehce ho zploštěte, dobře zabalte a nechte minimálně 30 minut odpočívat v lednici. Mezitím předehřejte troubu na 190 °C (horní/spodní ohřev) a připravte si 1–2 plechy s pečicím papírem.
Z odleželého těsta odvažujte kousky o hmotnosti cca 10 g. Vytvarujte z nich kuličky, poté válečky dlouhé asi 10 cm a nakonec rohlíčky.
Rohlíčky rozložte na plechy a pečte v předehřáté troubě asi 12–15 minut – jeden plech po druhém.
Krupicový cukr smíchejte s matcha práškem.
Upečené matcha rohlíčky nechte 1–2 minuty vychladnout, poté je ještě teplé obalte v matcha cukru.
Nechte je zcela vychladnout a ihned podávejte. Uchovávejte v dóze na cukroví až 5–6 týdnů.
Share or print this recipe