![](/fileadmin/_processed_/5/4/csm_BBananenbrot-8_kostbar_2019-09_7a784a0770.jpg)
Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Přísady na 1/2 plechu
Ve vodní lázni pomalu necháte rozpustit máslo a hořkou čokoládu a poté necháte mírně vychladnout.
Vejce, hnědý cukr a pomerančovou kůru šlehejte asi 7 minut ručním mixérem do pěny, poté přidejte směs máslové polevy a dobře promíchejte. Smíchejte kukuřičnou mouku s lískovými oříšky a také následně přimíchejte. Směs (výška asi 2 cm) vylijete na plech vyložený papírem na pečení.
Pečte v předehřáté troubě na 180 ° C (horní / dolní pečení) na prostředním roštu asi 25 minut. Nechte vychladnout.
Řezy vyklopte na kousek papíru na pečení, natřete silnou vrstvu horkého rybízového džemu, nakrájejte ho a posypte lískovými ořechy.
Share or print this recipe