Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na těsto
Na polevu
dále
Předehřejte troubu na 180 °C horní/dolní ohřev. Vymažte formu na donuty.
V míse smíchejte mouku a prášek do pečiva, dejte stranou.
Vejce, krupicový cukr, vanilkový cukr a vanilkový extrakt šlehejte 10 minut do pěny.
Přidejte podmáslí a olej a promíchejte.
Přimíchejte mouku s práškem do pečiva, jen dokud se vše nespojí.
Těsto naplňte do cukrářského sáčku a nastříkejte do formy na donuty.
Pečte asi 15–20 minut (zkuste špejlí). Po vychladnutí opatrně vyjměte z formy.
Bílou čokoládu rozpusťte ve vodní lázni, přidejte trochu žlutého barviva.
Donuty dejte na mřížku a polijte polevou. Nechte zaschnout.
Zbytek čokolády dejte do sáčku, ustřihněte roh a vytvořte mřížku na donutech. Nakonec do čtverců přidejte tečky. Servírujte s listy ananasu.
Share or print this recipe