Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Obě čokolády nesekáme najemno a vložíme do mísy. Smetanu převaříme a odstavíme. Cukr krupice s máslem necháme na pánvici zkaramelizovat. Ke karamelu přilejeme smetanu a mícháme tak dlouho, dokud se cukr úplně nerozpustí. Karamelovou směs potom přilejeme k nasekané čokoládě a vymícháme dohladka.
Hmotu vylejeme na plech vyložený papírem na pečení v cca. 2 cm na výšku a dáme na noc do chladu. Nakrájíme na kousky o velikosti 2 cm. Ruky si posypeme cukrem moučkou a vytvarujeme kuličky, které ještě obalíme v kakaovém prášku. Uchováváme v chladu.
Share or print this recipe