
Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Citróny umyjte pod tekoucí horkou vodou, osušte a nakrájejte na plátky. Vložte do hrncr spolu s květy levandule. Sirupový cukr rozpustíte v horké vodě a zalejte jím květy levandule. Přikryjte a nechte přes noc stát na chladném místě. Přeceďte přes sítko a potom povařte 5 minut. Ihned naplňte do připravených čistých sklenic. Skladujte na chladném a tmavém místě. Po otevření skladujte v chladničce a rychle spotřebujte.
Tip:
Květy levandule sbírejte, když svítí sluníčko, to mají nejlepší aróma. Aby se éterické oleje z levandule více, zalijte je jen teplým cukrovým roztokem.
Share or print this recipe