
Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Rybízovou šťávu smícháme se studenou vodou a cukrem krupicí, přidáme koření a nalejeme do velké sklenice, přičemž sklenici naplníme tak, aby hladina sahala na šířku prstu pod hrdlem. Uzavřeme korkovou zátkou a protřepeme, aby se cukr rozpustil. Do zátky nasadíme vodou naplněnou kvasnou trubku, která se však nesmí dostat do styku s ovocnou šťávou. Následně sklenice odložíme na chladné a tmavé místo. Po 6 až 8 týdnech, když skončí proces kvašení, stočíme čisté víno do vysterilizovaných sklenic, vzduchotěsně uzavřeme a před otevřením ještě minimálně dva měsíce necháme stát na tmavém a chladném místě.
Všechno pomalu ohřejeme, ale nevařte. Přidejte šťávu z ½ citrónu a podle chuti oslaďte Korunním cukrem kandys hnědým.
Share or print this recipe