Zavařování

  • Korunní cukr krystal

    Korunní cukr krystal

    Česká a moravská kuchyně vyniká nebývalou škálou moučníků a dezertů, jež se neobejdou bez tradiční přírodní suroviny – krystalového cukru. Přidává se do základních těst, jako je kynuté, linecké nebo třené. Skvěle se také hodí k doslazování omáček nebo nápojů. Korunní cukr krystal je nyní k dostání v novém elegantním balení.

  • Korunní cukr želírovací 2:1

    Korunní cukr želírovací 2:1

    Není nad domácí zavařeninu. Když si zpracujete ovoce do džemů a marmelád sami, máte jistotu, že obsahují jen to, co sami chcete. Aby byly co nejchutnější a vydržely přes celou zimu, použijte při jejich přípravě novinku, Korunní cukr želírovací 2:1. Práce s ním je snadná, stačí se držet jednoduchého pravidla: na 1 kg ovoce 0,5 kg želírovacího cukru. Korunní cukr želírovací 2:1 obsahuje pektin, aby hmota správně želírovala, a také kyselinu citronovou jako konzervant. Díky tomu se zavařeniny nebudou předčasně kazit, samozřejmě pokud je budete správně skladovat.

  • Korunní cukr na přípravu sirupu z květů bezu černého a bylinek

    Korunní cukr na přípravu sirupu z květů bezu černého a bylinek

    Zdravější alternativou limonád a ochucených sycených nápojů mohou být domácí šťávy. Dají se dělat i z bylinek, například květu bezu černého, máty, meduňky, zázvoru, levandule či jitrocele. Některé z nich mívaly velkou tradici – možná i vaše babička připravovala bezinkový sirup. Nyní si můžete velmi snadno vyrobit takový sirup sami doma. Stačí, když použijete aktuální novinku, Korunní cukr na přípravu sirupu. K tomu již jen trocha vody a vybrané bylinky, případně na dochucení trocha koření, a máte zdravý lahodný nápoj pro horké dny. Korunní cukr na přípravu sirupu z bezu černého a bylinek obsahuje pouze řepný cukr krystal nejvyšší kvality a kyselinu citronovou. Naopak v něm nenajdete žádné konzervanty, barviva, aromata ani dochucovadla.

  • Korunní cukr na přípravu sirupu z bobulového ovoce

    Korunní cukr na přípravu sirupu z bobulového ovoce

    Zdravější alternativou limonád a ochucených sycených nápojů mohou být domácí šťávy. Dají se dělat z ovoce, které se urodí na zahrádce, nebo jej koupíme na trhu. Některé z nich mívaly velkou tradici – možná i vaše babička připravovala rybízový či malinový sirup. Nyní si můžete velmi snadno vyrobit takový sirup sami doma. Stačí, když použijete aktuální novinku, Korunní cukr na přípravu sirupu. K tomu již jen trocha vody a vybrané ovoce, případně na dochucení trocha koření – a máte zdravý lahodný nápoj pro horké dny. Korunní cukr na přípravu sirupu z bobulového ovoce je určen na přípravu tradičních sirupů z malin, ostružin, borůvek, rybízu a dalších bobulovin. Obsahuje kromě kvalitního řepného cukru a kyseliny citronové ještě pektinázu, což je látka, zabraňující přílišnému želírování, způsobenému vlastním pektinem zpracovávaného ovoce. Naopak v něm nenajdete žádné konzervanty, barviva, aromata ani dochucovadla.

  • Korunní cukr hnědý

    Korunní cukr hnědý

    Hnědý cukr, získaný ze sirupu z cukrové řepy, obsahuje hnědý karamelový a třtinový sirup. Hnědý cukr můžete použít do nápojů, na pečení a vždy, když je třeba docílit specifické chuti. Sirup z cukrové třtiny dodává našemu hnědému cukru příchuť exotiky.

  • Biocukr z řady Korunní cukr

    Biocukr z řady Korunní cukr

    Biocukr krystal z řady Korunní cukr je to pravé pro vyznavače ekologických a bio výrobků. Cukrová řepa, z níž se tento cukr vyrábí, se pěstuje na úrodných půdách v souladu s principy trvalé udržitelnosti krajiny. Navíc není geneticky modifikovaná. Biocukr podléhá přísnému systému kontroly od pěstování surovin přes výrobu až po výsledný produkt, což výrobce dokládá dosaženými atesty a certifikáty. Korunní bio cukr krystal se hodí pro slazení nápojů i jídel, pro teplou i studenou kuchyni, na pečení i zavařování.

 

SLADKÝCH 10 S KORUNNÍM CUKREM!

Pečete rádi? Soutěžíte rádi? Spojte obojí! Pošlete fotku svého oblíbeného moučníku a vyhrajte! Soutěžte s námi o Korunní cukr na celý rok!

 

dzemovani