Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Je jemně mletý a následně speciálně prosévaný druh cukru, který se díky své jemné struktuře výborně hodí na fondán, polevy nebo máslové krémy.
Elegantní béžový sáček s motivy pomůcek na přípravu domácího pečiva skrývá jemné krystalky cukru výborné kvality
Vykrajování, glazování, posypávání a vůně ingrediencí – pečení cukroví vytváří příjemnou náladu! Vybrali jsme pro vás ty nejlepší recepty – jako inspiraci pro talíř s vánočním cukrovím. Objevte naše nové nápady na recepty i vánoční klasiku. Krabice s vánočním cukrovím bude zaručeně pestrá.
Dezert je zlatým hřebem každé hostiny. Ukážeme vám inspiraci pro božské vánoční dezerty. Kromě krásně zdobených dortů jsou skvělou volbou i vrstvené dezerty, které můžete připravit i den předem. Vánoční variantu můžete vyrobit i z klasických dezertů, jako jsou tiramisu, cake pops nebo různé moučníky. Oblíbené recepty jednoduše doladíte teplým kořením, jako je skořice, kardamom, perníkové příchuti nebo karamelem a pomerančem.
Kdo by teď nepřemýšlel: „Co daruji svým blízkým?“ Lahůdky z vlastní kuchyně jsou vždy velmi oblíbené. Naše nápady na dárky z kuchyně potěší každého. A nejlepší na tom je, že nemusíte být zrovna hvězdný kuchař, abyste těmito lahůdkami z kuchyně připravili milé překvapení pro přátele, rodinu nebo kolegy.
Drobné sladkosti, jako je domácí pomazánka ze sušenek Spekulatius nebo pražené mandle, připravíte snadno a rychle. A oči rozzáří i silný domácí perníkový likér. Nejen, že chutná božsky po rozjímavém adventním večeru, ale zahřeje i zevnitř, když je venku sychravo! S osobní lahvičkou a etiketou darujete radost, které se obdarovaný může napít.
Jako dárek je oblíbené nejen vánoční cukroví, ale také domácí džemy. Co se týče džemů, kreativitě se meze nekladou. Můžete z nich udělat krásné dárky pomocí etiket, stuh a visaček. S těmito „last minute“ recepty připravíte spoustu dárků během jednoho odpoledne: Džem z pečených jablek