Pečení

  • Korunní cukr krystal

    Korunní cukr krystal

    Česká a moravská kuchyně vyniká nebývalou škálou moučníků a dezertů, jež se neobejdou bez tradiční přírodní suroviny – krystalového cukru. Přidává se do základních těst, jako je kynuté, linecké nebo třené. Skvěle se také hodí k doslazování omáček nebo nápojů. Korunní cukr krystal je nyní k dostání v novém elegantním balení.

  • Korunní cukr krupice

    Korunní cukr krupice

    Elegantní béžový sáček s motivy pomůcek na přípravu domácího pečiva skrývá jemné krystalky cukru výborné kvality. Hodí se jak na slazení nápojů, tak i na vaření a pečení podle tradičních receptur, včetně přípravy základních druhů těst, jako je kynuté, linecké či třené těsto.

  • Korunní cukr na pečení

    Korunní cukr na pečení

    Převratné řešení i pro ty, kdo zatím domácímu pečení příliš nefandili. Vhodné zejména pro kynuté těsto, jež se nesmí dlouho hnětat. Drobné krystalky, ještě jemnější než u cukru krupice, zaručí, že těsto bude bez námahy a rychle hotové a výsledné těsto bude po upečení vláčné a jemné. Balení v krabičce je estetické i praktické, cukr se nerozsype.

  • Korunní cukr moučka 1 kg

    Korunní cukr moučka 1 kg

    Korunní cukr moučka (lidově zvaný práškový cukr) v ekonomickém balení je obzvláště vhodný pro velikonoční či vánoční pečení, ale hodí se po celý rok. Cukr té nejjemnější konzistence je uložen v sáčku a ještě v dekorativní a pevné krabičce. Cukr se díky tomu při práci nerozsype a sníží se riziko proniknutí nečistot.

  • Korunní cukr třtinový krystal Demerara

    Korunní cukr třtinový krystal Demerara

    Třtinový cukr krystal značky Korunní cukr pochází z jihoamerické Guyany, pojmenovaný po tamní řece, v jejíž blízkosti se třtina na jeho výrobu pěstuje. Je plnohodnotnou alternativou bílého řepného cukru pro pečení, vaření i slazení. Běžným nápojům, sladkým pokrmům či dezertům dodá nezaměnitelnou, delikátní chuť a arom. Pro koktejl Mojito je nepostradatelný.

  • Korunní cukr hroznový bez fruktózy

    Korunní cukr hroznový bez fruktózy

    Cukr pro každodenní výzvy: ať už na pracovišti, ve škole anebo při sportu. Pro všechny, kteří musí plnit úkoly a prodávat vysoké výkony. Porce cukru bez fruktózy. Hroznový cukr je vhodný na slazení nápojů, jako čaj, mléko, káva, kakao, ovocné a zeleninové šťávy a také na přípravu kompotů, ovocných salátů a jiných sladkých pokrmů. Korunní cukr hroznový bez fruktózy má sladce růžový obal v americkém retro stylu.

  • Korunní cukr hnědý

    Korunní cukr hnědý

    Hnědý cukr, získaný ze sirupu z cukrové řepy, obsahuje hnědý karamelový a třtinový sirup. Hnědý cukr můžete použít do nápojů, na pečení a vždy, když je třeba docílit specifické chuti. Sirup z cukrové třtiny dodává našemu hnědému cukru příchuť exotiky.

  • Korunní cukr moučka v mlýnku

    Korunní cukr moučka v mlýnku

    Komfort při zdobení a finální přípravě koláčů, dortů a jiných dezertů umožní integrované sítko a mlýnek, s nímž je každé pocukrování profesionálním úkonem. Půvabný retro design dózy Korunního cukru moučka mlýnek ozdobí každou kuchyň.

  • Biocukr z řady Korunní cukr

    Biocukr z řady Korunní cukr

    Biocukr krystal z řady Korunní cukr je to pravé pro vyznavače ekologických a bio výrobků. Cukrová řepa, z níž se tento cukr vyrábí, se pěstuje na úrodných půdách v souladu s principy trvalé udržitelnosti krajiny. Navíc není geneticky modifikovaná. Biocukr podléhá přísnému systému kontroly od pěstování surovin přes výrobu až po výsledný produkt, což výrobce dokládá dosaženými atesty a certifikáty. Korunní bio cukr krystal se hodí pro slazení nápojů i jídel, pro teplou i studenou kuchyni, na pečení i zavařování.

 

SLADKÝCH 10 S KORUNNÍM CUKREM!

Pečete rádi? Soutěžíte rádi? Spojte obojí! Pošlete fotku svého oblíbeného moučníku a vyhrajte! Soutěžte s námi o Korunní cukr na celý rok!

 

dzemovani